Tapahtumat

Luoti-päivä 29.1.

Vuosi on vierähtänyt nopeasti ja taas on aika Luoti-päivän!

29.1.2020 Snellmanian käytävät valtaa biolääketieteen, fysiikan ja ympäristötieteiden yritykset ja pääset osallistumaan työaiheisiin pajoihin sekä luentoihin.

Tapahtuman järjestää biolääketieteen, fysiikan ja ympäristötieteen opiskelijat yhdessä ainejärjestöjen Hyeena ry ja Kulti ry sekä Loimun opiskelijat -Kuopion kanssa. Päivä täyttyy mielenkiintoisista luennoista, yritysten ständeistä ja pajoista.

Pajat tarjoavat osallistujille mahdollisuuden oppia tärkeitä työelämäntaitoja ja tänä vuonna pajojen teemana on työhaastattelu. Ilmoittaudu pajoihin myöhemmin julkistettavien linkkien kautta, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tämä päivä voi olla se päivä, kun luot suhteita tuleviin kesätyöpaikkoihin tai jopa tulevaan työnantajaasi. Ota päivästä kaikki ilo ja hyöty irti!

 

Luonnontieteiden jouluristeily 2019

Hiiohoi!

Taas on aika suunnata Itä-meren hirvittäville laineille, jotka kuljettavat meitä kohti joulun aikaa!

Loimun opiskelijat -Kuopio on tuttuun tapaansa mukana taas matkassa. Olemme keksineet mm. bussimatkalle ohjelmaa, josta on mahdollisuus voittaa pientä mukavaa!

Laivalta löydät meidät kuopiolaiset ständeilemästä torstai-iltana 21-24 kahdesta paikkaa laivalta: Pianobaarin läheisyydestä sekä Starlightin oven tuntumasta. Tule rohkeasti moikkaamaan ja kenties hakemaan suojaa! 😉
Nopeimmille ständille ehtijöille myös luvassa myös juomalippu (Huom! vain jäsenille)

Risteilyjänskä alkaa jo kutittamaan allekirjoittaneenkin käsiä ja nyt onkin hyvä kaivella kaapista jouluiset asusteet ja parhaimmat puuhat bussimatkalle!

Nähdään bussissa ja Itä-meren laineilla!

Loimuavin odotuksin LoK

Loimun opiskelijat – Kuopion syyskokous 14.11.

Tervetuloa Loimun opiskelijat – Kuopio ry:n syyskokoukseen torstaina 14.11. klo 16.15 alkaen. Kokous pidetään salissa SN210 (Meditori), Snellmania, Itä-Suomen yliopisto, Yliopistonranta 1, Kuopio.

ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaaminen

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

3. Kokouksen järjestäytyminen
3.1. Kokouksen puheenjohtajan valinta
3.2. Kokouksen sihteerin valinta
3.3. Ääntenlaskijoiden ja pöytäkirjantarkastajien valinta

4. Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

5. Toimintasuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2020

6. Talousarvion hyväksyminen vuodelle 2020

7. Jäsenmaksun suuruuden ja toiminnantarkastajien palkkioiden hyväksyminen vuodelle 2020

8. Loimun opiskelijat – Kuopion puheenjohtajan valinta vuodelle 2020

9. Loimun opiskelijat – Kuopion hallituksen valinta vuodelle 2020

10. Loimun opiskelijat – Kuopion toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2020

11. Loimun opiskelijatoimikunnan jäsenten valinta vuodelle 2020

12. Loimun opiskelijat – Kuopion sääntömuutos

13. Muut esille tulevat asiat

14. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa kokoukseen!

LoKin superpäivä ja pikkujoulut 21.11.

LOKIN SUPERPÄIVÄ JA PIKKUJOULUT !!!!!!!!!!!!!

Tervetuloa Loimun opiskelijat – Kuopion järjestämään työelämäsuperpäivään! Ja pikkujouluihin! 🎅🏽🤶🏽
🎁 Luvassa on mm. Loimun työelämä -luento, oman alasi kesätyötarinoita sekä pikkujoulut Tiukanlinnalla! Mukaan voit liittyä missä vaiheessa tahansa.

Superpäivä starttaa opiskelija- ja vastavalmistunut työelämässä -kiertueen luennolla klo 15-16 tilassa SN201. Luennolla käsitellään mm. vastavalmistuneiden työllisyystilannetta, oman alan töiden hakemista ja työnantajien toivomaa osaamista, työsopimuksen pääkohtia sekä työnhakuvinkkejä. Luennon vetää Loimun opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen. 😎

Luennon jälkeen siirrymme yhdessä Melanialle kahvittelemaan. ☕ Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa ME101 edessä. Kahvien jälkeen n. klo 16:30 jakaudumme aloittain kesätyötarinoiden äärelle tunnin ajaksi seuraavasti:
Fyysikot: Melanian labrat (ME102-103)
Ympät: ME300
Biomedit: ME101

Kesätyöiltamassa opiskelijat kertovat omista (kesä)työkokemuksistaan oman alan töissä. Pääset kuulemaan erilaisista työnantajista ja työtehtävistä sekä miten työpaikan on saanut ja ideoita omaan kesätyöhakuusi! Mikäli haluat jakaa oman työtarinasi, voit olla yhteydessä etukäteen Mosseen (krismy[a]student.uef.fi) niin saat tarkemmat infot. Kyseessä on vapaamuotoinen keskustelutilaisuus, jossa pääset helposti kysymään mieltä askarruttavia asioita sekä jakamaan omia kokemuksiasi ruohonjuuritasolla. Olisiko tässä mahdollisuutesi bongata ensi kesäksi työpaikka? KYLLÄ! 🤩🎉

Kesätyötarinoiden jälkeen, noin kello 18 aikoihin, siirrymme Tiukanlinnalle illanviettoon pikkujoulujen merkeissä. Tiukkiksella on luvassa hengailua, pelailua, syömistä ja saunomista. Pistäytyykö pukki kylään? Löytyykö saunasta poro? Tarjolla on suolaista syötävää ja naposteltavaa sekä juotavaa. On myös kuulunut villejä huhuja mahdollisesta paljusta… Muista OPM (= oma pyyhe mukaan) ja OSJM (= oma saunajuoma mukaan)! 🍻🍾

LYHYESTI:
MITÄ: LoKin työelämäsuperpäivä ja pikkujoulut!! 🎅🏽🤶🏽
MISSÄ: SN201 + ME101/ ME300/ ME labrat + Tiukanlinna
MILLOIN: torstaina 21.11. klo 15 alkaen
MUUTA: Ota mukaan työnhakumieltä 👨🏽‍🔬👩🏽‍🔬, kaveri 👥, pyyhe 🧖🏽‍♀ja saunajuoma🍾!

LoKin fuksikeilaus

Haluatko tutustua muihin loimulaisiin? Nyt siihen on oiva mahdollisuus yhteisen keilausreissun merkeissä!

Loimun opiskelijat – Kuopio järjestää Kultin ja Hyeenan fukseille keilausta Kuopion keilahallilla 8.10. klo 17 alkaen. Tapahtumaan ilmoittaudutaan 26.9. LoKin ständillä. Jokaiselle oppiaineelle on rajattu määrä paikkoja, joten nopeimmat pääsevät mukaan. Mikäli paikkoja jää, ovat vanhemmat opiskelijat myös tervetulleita.

Tapahtuma on ilmainen ja se on tarkoitettu Loimun jäsenille.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/672733493212885/

MITÄ: LoKin fuksikeilaus
MISSÄ: Kuopion keilahalli (Keilakuja 3, 70110 Kuopio)
MILLOIN: 8.10. klo 17-18

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑