Hallitus

Loimun Opiskelijat – Kuopion hallitus 2020

 

Puheenjohtaja

Pauliina Ryökäs

kuva pauliina

paury(at)uef.fi

Moikka! Oon Pauliina, biolääketieteen opiskelija ja järjestöaktiivi. Muutin Kuopioon opintojen perässä Lahden kupeesta syksyllä 2017. Otin heti fuksivuonna pehmeän startin järjestötoimintaan lähtemällä ainejärjestömme Kultin hallitukseen, jossa jatkan nyt jo kolmatta vuonna. Vuoden 2019 siintäessä edessä kaipasin hieman lisää tekemistä ja lähdin Loimun opiskelijat – Kuopio ry:n hallitukseen mukaan. LoKin toiminnassa jatkankin siis jo toista vuotta. LoKissa oppii näppärästi omista mahdollisuuksistaan, oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan työelämässä, ja tämän takia Loimun toiminnassa aktivoituminen on tuntunut varsin luonnolliselta. Loimutellaan yhdessä edellistäkin parempi vuosi 🔥

 

Varapuheenjohtaja

Kristiina Valkama

Esittelykuva_Kristiina

krisval(at)uef.fi

Moikka! Olen Kristiina, joensuulaislähtöinen 3. vuoden ympäristötieteilijä. Olen toista vuotta mukana Loimun opiskelijat – Kuopion hallituksessa ja tänä vuonna toimin varapuheenjohtajana sekä Loimun opiskelijatoimikunnassa toisena Kuopion edustajana. Yhdistystoiminnassa parasta on uusiin ihmisiin tutustuminen, verkostoituminen, yhdessä tekeminen ja jäsenistön etujen ajaminen. Tule nykäisemään hihasta, jos jokin asia askarruttaa mieltä!

 

Sihteeri

Riku Kiviluoto

riku

rikki(at)uef.fi

Heippa, olen Riku! Aloitin sovelletun fysiikan opinnot Itä-Suomen yliopistossa syksyllä 2016 ja toimin tänä vuonna Loimun opiskelijat – Kuopio ry:n eli LoKin sihteerinä. Järjestö- ja vapaaehtoistoiminnassa olen ollut mukana jo monta vuotta sukellusharrastukseni sekä LoKin ja Hyeenan kautta. LoKissa olenkin LoKkeillut jo pari vuotta huikeiden tyyppien kanssa. Yhdessä tekeminen ja yhdistyksen jäsenten etuuksien ajaminen ovat omasta mielestäni parasta yhdistystoiminnassa. Mikäli sinulle tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää, niin tule rohkeasti kyselemään ja juttelemaan! Nähdään tapahtumissa! 🙂

 

Rahastonhoitaja

Jimi Virkkala

Esittelykuva_JimiVirkkala

jims(at)uef.fi

Heipähei! Olen 2. vuosikurssin biolääketieteen opiskelija, ja Loimun opiskelijat – Kuopio ry:n uusi rahastonhoitaja. Yhdistystoiminnassa olen ollut mukana heti fuksivuodesta lähtien ainejärjestöni Kulti ry:n kautta, ensimmäisen vuoden sihteerinä ja nyt toista varapuheenjohtajana. Tänä vuonna ponkaisin myös ISYYn edustajistoon, joten kaipa minua voi jonkin sortin järjestöaktiivina luonnehtia. Toisen vuoden opiskelijana oman alan työt ovat taas askeleen lähempänä, ja ymmärrys omista oikeuksistaan, velvollisuuksistaan ja ennen kaikkea mahdollisuuksistaan työelämässä on entistä ajankohtaisempaa. Näin ollen Loimun toimintaan tutustuminen, ja LoKkeilun aloittaminen tuntuikin luontevalta opintojen tässä vaiheessa. Törmäilläänhän kampuksella!

 

Tapahtumavastaavat

Jiri Jäntti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jirij(at)uef.fi

Moikka! Olen Jiri ja opiskelen sovellettua fysiikkaa viidettä ja toivon mukaan viimeistä vuotta. LoK:in hallituksessa olen mukana toista vuotta ja vastuualueenani ovat erityisesti tapahtumat. Loimussa olen päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin, kehittämään omia työelämätaitoja sekä valmistautumaan opintojen jälkeiseen elämään. Vaikka työelämään liittyvät asiat ovat alkaneet kiinnostamaan entistä enemmän, riittää intoa edelleen vapaa-ajan tapahtumien järjestämiseen ja opiskelijaelämään. 

Veera Pajunen

Kuva Veera P LoK

veea(at)uef.fi

Hei, olen Veera ja aloitin biolääketieteen opiskelut Kuopiossa syksyllä 2019. LoKissa vastaan tänä vuonna tapahtumien järjestämisestä. Yhdistystoiminnassa minulle on tärkeää osallisuuden ja yhdenvertaisuuden takaaminen. Lähellä sydäntäni on myös edunvalvonta, ja tänä vuonna ständeillä pääsen kertomaan Loimun tarjoamista eduista ja jäsenistön oikeuksista myös sulle! Aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta minulla on Suomen lukiolaisten liitosta, mutta en malta odottaa mitä kaikkea uutta opin LoKissa. Jos on jotain kysyttävää, niin laita ihmeessä viestiä. Nähdään tapahtumilla!

 

Viestintävastaavat

Saija Kalliomäki

Kuva_saija

saikal(at)uef.fi

Heips! Olen Saija Kalliomäki, ja toisen vuoden ympäristötieteen opiskelija. Olen ensimmäistä kertaa kunnolla mukana järjestötoiminnassa ja toiminkin nyt LoK:issa viestintävastaavana, sekä Hyeena ry vastaavana. Alunperin olen Tampereen läheltä pienestä maalaiskunnasta kotoisin. Vapaa-aikani kuluu kavereiden kanssa, sekä sarjamaratoonien parissa.

Susanna Laukkoski

Esittelykuva_Susanna

suslau(at)uef.fi

Moi! 🙂 Olen Suski ja aloitin ympäristötieteiden opiskelut syksyllä 2017. Toimin Loimun opiskelijat – Kuopio ry:n viestintävastaavana vuonna 2020. Olen ensimmäistä kertaa mukana yhdistystoiminnassa. Lähdin mukaan LoKkiin, sillä haluan päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja luomaan uusia kokemuksia. Vapaa-aikani vietän tanssin, hevosten ja ystävien parissa.

Inka Kervinen

inkake(at)uef.fi

Hellou! Mie olen Inka ja kotoisin Joensuusta. Olen toisen vuoden biolääketieteen opiskelija ja toimin vuonna 2020 viestintävastaavana Loimun opiskelijat – Kuopiossa. Aiempaa yhdistystoimintataustaa miulta löytyy 4H:n ja partion puolelta, ja korkeakouluopintojen myötä päädyin mukaan LoKiin. Vapaa-ajalla miut todennäköisesti löytää keittiöstä testaamasta uusia reseptejä tai vaihtoehtoisesti hengailemasta ystävien kanssa.

Varajäsenet

Simo HeikkinenOLYMPUS DIGITAL CAMERA

simohe(at)uef.fi

Hei! Olen vuoden 2017 syksyllä aloittanut sovelletun fysiikan opiskelija ja olen kotoisin Kuhmosta. Toimin LoKissa varajäsenenä ja olen muutenkin monessa mukana, kuten Hyeenan hallituksessa. Harrastan hiihtoa, kalastusta ja elektroniikkaa. Jos on jotakin kysyttävää, niin kysy pois!

Veera Lautalaveera l kuva

Vlautala(at)uef.fi

Heissulivei! Mie oon Veera ja aloitin biolääketieteenopinnot syksyllä 2019. Olen ensimmäistä kertaa mukana järjestötoiminnassa ja lähdinkin etsimään Lokista uusia kokemuksia. Tällä kertaa toimin hallituksessa varajäsenenä. Vapaa aikani kuluu milloin missäkin hiihdellessä ja koirista höpöttelessä.

 

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑